Изпълнителният директор на Левски - Иво Ивков коментира пред Арена Спорт

...
Изпълнителният директор на Левски - Иво Ивков коментира пред Арена Спорт
Коментари Харесай

Иво Ивков: Левски е непредсказуем в момента

Изпълнителният шеф на Левски - Иво Ивков коментира пред " Арена Спорт " по Българска национална телевизия обстановката при " сините " в дните след отпадането от Хамрун в Лигата на конференциите.

" Решението за жалбата до УЕФА е персонално мое, откакто видях, че има нарушаване. Разбира се решението ми е подкрепено, само че не поискано, от хората, които вземат решение значимите неща в клуба, а точно господин Сираков и господин Стоилов. Нека да напомня, че аз 19 години бях точно в тази комисия, която реши случая. Педро Томас пристигна като неин ръководител осем години, откакто към този момент бях в нея. Така че имам повече опит от него, той самият го е признавал нееднократно. Мотивите на УЕФА са, че това не е техническо, а фактическо решение на рефера. Това не е по този начин съгласно мен. Тук бих задал въпроса на тези, които споделяха: " То беше явен резултатът, за какво апелират ", кой от вас не би го направил, другари, кой от вас на мое място като изпълнителен шеф на Левски, даже и да имаше мъничък късмет, не би пробвал да отбрани аргументацията си и ползите на клуба. Считам че позицията на другата страна е несъстоятелна, а решението на УЕФА погрешно. Оттук нататък почит, почитание към УЕФА.
 Илиана Раева: Феновете на Левски са без аналог, почит!
Илиана Раева: Феновете на Левски са без аналог, почит!

Те пишат история със златни букви, споделя тя

Горчилката е и за почитателите, и за нас, тъй като започнахме да мечтаем самоуверено. Смятам, че нищо няма да се промени в дълготраен аспект. Убеден съм, че сме на верния път. Около 300 000 евро повече бихме взели, в случай че бяхме попаднали в идващия кръг, само че знаем ли до каква степен щеше да стигне Левски. Ние сме непредсказуем тим сега. Нормално беше, даже и да продължим напред, при добра оферта да се разделим с даден състезател. Мога да настоявам това, даже и да не е мой аргумент, защото съм във всекидневни диалози, както с господин Сираков, по този начин и със старши треньора господин Стоилов. Той не е треньор, който споделя: " Не, това ми е съставът, няма да се пипа ". Напротив, той милее за клуба, той е един от почитателите.

За мен не е преди всичко хората в управлението да са същински левскари. Това е наложително изискване в Левски, което не би трябвало въобще да обсъждаме. Оттук-нататък за мен е значимо умеенето, което демонстрираме, честността и работата, което сме подготвени да свършим. Само левскарството не е задоволително. Самият аз съм се питал, тъй като не съм имал опит в ръководството на сходна конструкция, дали не греша, какво става, в случай че не успеем, аз ли ще подпиша документите за несъстоятелността на Левски.

Всеки ден виждам портрета на Гунди. Той ме въодушеви за едно мъчно решение, когато за безусловно за една вечер заради липса на време, трябваше да изберем така наречен къстъм фланелки за " Левски е безконечен ", които реализираха нечуван взрив в исторически проект от чисто маркетингова позиция. Продадохме към 6-7000 фланелки, а хората знаеха, че ги продаваме скъпо и с надценка. Когато имаше възторг, нищо не може да те спре. Фланелката от портрета на Гунди ни въодушеви при избора на новия екип ", призна изпълнителният шеф на " сините " и добави: " За мен Левски е обич, отдаденост, а в съответния случай и задача ", сподели Ивков.
 Билал Бари ще играе в Лисабон?
Билал Бари ще играе в Лисабон?

Както е известно, таранът на " сините " е с марокански корени, само че е роден и израсъл във Франция
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР